Ik ben aangesloten bij het collectief:
Via Kunst naar Beter. Een collectief van coaches gespecialiseerd in Kunstzinnig Dynamisch Coachen, verspreid over Nederland.
Meer informatie hierover? Kijk op www.viakunstnaarbeter.nl 

Aangenaam Mascha Hendriks

Ik ben Mascha Hendriks. Kunstenaar en coach. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie Den Haag (KABK) in fotografie. Sindsdien werk ik als tekenaar, illustrator, fotograaf en vormgever. Als fotograaf kijk ik veel naar mensen. Wat me steeds weer raakt is de kracht, eigenheid en schoonheid van ieder mens.

Ik kijk niet alleen naar de buitenkant van de mens voor mijn lens. Ik ben ook geïnteresseerd in de inwendige foto. In het zelfbeeld. Niet voor niets studeerde ik psychologie.

De afgelopen jaren heb ik me toegelegd op training en coaching.

Ik ben gediplomeerd kunstzinnig dynamisch coach. Daarnaast heb ik opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van psychologie, counseling en diverse creatieve werkvormen, mindfulness voor volwassenen en mindfulness voor kinderen, lichaamswerk en biografie.

In 2017 heb ik de opleiding tot NLP practitioner (neuro linguïstisch programmeren) succesvol afgerond.

In dit vak komen al mijn talenten, vaardigheden en interesses samen: kunst, psychologie, training en coaching. Ik deel die ervaringen met veel plezier.