Workshop The Artist’s Way: (her)ontdek je eigen creativiteit

 

Heb je altijd al willen schilderen? Een beeld willen maken? Een (kinder)boek willen schrijven? Of deed je dit al, maar lukt het niet goed om je ertoe te zetten? Tijdens de workshop Artist’s Way krijg je energie en inspiratie en zet je doelgericht stappen.

We werken in 2 lesblokken van ieder 6 lessen aan de hand van het populaire boek van Julia Cameron. Hét handboek voor alle kunstenaars, en niet-kunstenaars die hun leven creatiever willen invullen. Door het schrijven van morning pages, het maken van een artist date, het samenstellen van een collage, korte meditaties en allerlei beeldende opdrachten wordt je creativiteit geprikkeld, gevoed, en ontwikkeld. Je kom erachter wat jouw dromen zijn en wat jou echt plezier geeft in het leven. Je ontdekt handvaten om je eigen projecten op te zetten en vorm te geven.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer ruimte wil geven aan zijn/haar eigen creativiteit. Tijd en aandacht voor jezelf staan centraal. Plezier, uit het hoofd, in het lichaam, dromen omzetten in beelden en met die beelden aan de slag.

In de lessen krijg je opdrachten, die je zelfstandig kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om je eigen projecten op te pakken en uit te werken. Alle technieken zijn denkbaar, alle materialen zijn te gebruiken.

 

Lezers over het boek:

‘Het bracht mij favoriete ingrediënten als verbinding, focus, plezier, energie en geluk’

 

Cursisten over de workshop:

‘Goede mix van ‘theorie’ en uitvoering vak-opdrachten’

‘Ik had stimulering nodig om tot iets te komen en dat is gelukt’

‘Hele leuke opdrachten zoals kaarten maken, werken met bister. Leuke spulletjes om mee aan de slag te gaan en te gebruiken. Heel leuk om de cursus te doen.‘

 

Cursisten over de docenten:

‘Inspirerend, niet betuttelend, vrolijk en enthousiast’

 

 

Docenten: Dafne Arlman en Mascha Hendriks

6x op de vrijdagochtend van 9.30-12.30 uur.

Blok 1 is inmiddels gestart. Interesse? Informeer hier naar de startdata van het volgende blok of naar de mogelijkheid om in te stromen

‘Creatief werken helpt je om buiten de bekende kaders en patronen te gaan
en leidt je naar je eigen antwoorden en inzichten’